ȘTIINȚA FRUMUSEȚII

test

JANNA RONERT
Director executiv și fondator al IMAGE Skincare

Suntem un brand de îngrijire clinică a pielii, prin ingrediente sigure, dovedite și prin produse botanice inteligente - pentru cea mai sănătoasă piele pe care ați avut-o ... vreodată. Creată de un estetician, formulată de un chirurg plastician, reprezentată de o rețea de 20.000 de profesioniști în domeniul îngrijirii pielii din peste 52 de țări din întreaga lume. Așa că ați putea spune că noi cunoaștem pielea în interior și în exterior: cum să o protejăm, ce o face sănătoasă și cum să o menținem mai tânără. Indiferent de problemele cu care se confruntă pielea dvs - daune provocate de expunerea la soare, acnee, semne de îmbătrânire, rozacee - le-am văzut pe toate, și suntem aici să vă ajutăm să Îmbătrâniți mai Târziu! 

test

DR. MARC RONERT M.D. .PH.D.
Director Medical & Președinte al IMAGE Skincare

Povestea JANNEI

Într-o industrie complicată de substanțe chimice inutile, fondatorul IMAGE Skincare, Janna Ronert, și-a propus să creeze produse pe bază de ingrediente botanice inteligente și un procent ridicat de ingrediente active sigure, ceva ce la acea vreme nu exista pe piață.  Janna, estetician care se lupta chiar ea cu rozaceea, credea că toate femeile merita simplitate, valoare și rezultate atunci când vine vorba de îngrijirea pielii lor - și merită cea mai bună piele posibilă. IMAGE Skincare și-a început activitatea în 2003 într-un apartament mic, cu colecția originală pentru pielea sensibilă, care este și acum cea mai bine vândută - Vital C - iar acum are 13 colecții în peste 52 de țări din întreaga lume.
Împreună cu soțul ei, directorul medical al IMAGE Skincare și chirurg plastician certificat, Dr. Marc Ronert, Janna colaborează cu chimiști de top pentru a concepe și a formula orice produs pe care îl aducem pe piață.
Astăzi, directorul nostru executiv este mamă de gemeni, avocat al serviciilor publice, și speaker internațional pentru wellness și sănătate, inspirând femeile din întreaga lume prin pasiunea, dinamismul și spiritul său de lider.  În 2012, Janna a fost distinsă cu Premiul Ernst & Young pentru Antreprenorul Anului și este recunoscută ca fiind printre primii 200 directori executivi din țară.


test

“ Pentru mine, Skinspired reprezintă toate persoanele ale căror vieți s-au schimbat în bine, datorită produselor noastre care le-au redat o piele mai netedă, mai curată, și și-au regăsit astfel încrederea în sine.””