Cod:

GLOWING HYDRATION TREATMENT

341 Lei
Ambalaj:

Descriere

Ti-ai pierdut stralucirea? Categoric nu, deoarece tratamentul nostrum iti readuce tenul la viata!

O curatare usoara cu the MAX™ stem cell facial cleanser iti va hrani tenul cu o infuzie de cellule stem derivate din plante. AGELESS total pure hyaluronic6 filler urmareste hidratarea si umplerea ridurilor fine. Atingerea finala: aplicarea VITAL C hydrating repair crème pentru a lasa tenul fin, hidratat si stralucitor!

PRODUSE
 
 • the MAX™ stem cell facial cleanser (7,4 ml): Un produs luxuriant, fara sulfati si fara parabeni, care echilibreaza si optimizeaza ph-ul pielii.
   
 • AGELESS total pure hyaluronic6 filler (30 ml): Acest filer contemporan ce contine sase forme de acid hyaluronic confera un effect imediat de umplere si hidratrare  ajutand la estomparea liniior fine fara a apela la injectii.
   
 • VITAL C hydrating repair crème (7 g): Aceasta crema adduce tenului un aport de vitamima A si C combatand efctele nocive ale stresului, poluarii precum si al altor factori de mediu.

PASII DE TRATAMENT
 
 1. Curatare: Aplicati in palme the MAX™ stem cell facial cleanser, apoi frecati palmile pana la activarea spumei.Curatati fata timp de 1 min apoi clatiti cu apa calduta.
   
 2. Hidratare si umplere: Aplicati o pipeta din AGELESS total pure hyaluronic6 filler pe fata curata. Dupa aplicare utilizat miscari usoare de tapotare cu varful degetelor pe toata fata pentru a stimula circulatia.
   
 3. Stralucire: Aplicati VITAL C hydrating repair crème si masatiusor tenul. Incepeti de la frunte si coborati usor spre tample. Masati in jurul nasului si nu uitati barbia si maxilarul.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: