Cod: A-211 2351

NEW Ageless total microderm exfoliator

262 RON
Ambalaj: 42 g

Descriere

Creat în mod special pentru îmbunătățirea aspectului pielii neuniforme, terne. Datorită enzimelor din fructe, acizilor poli hidroxi, microcristalelor de cuarț roz și pudrei de bambus, formula granulară pe bază de gel oferă cea mai avansată și minuțioasă exfoliere din gama noastră pentru îndepărtarea celulelor moarte. Acest produs facial plin cu ingrediente potente lasă culoarea și textura tenului netedă și redefinită. Un derivat revitalizant de mentol asigură o senzație de răcoare imediat după aplicare.

Tip de piele

Piele îmbătrânită, ternă, culoare neuniformă

Utilizare

Se aplică pe tenul curățat în prealabil. Se umezesc mâinile și se masează în piele timp de maximum un minut. Se îndepărtează cu apă călduță. Se lasă pe ten nu mai mult de 3 minute.

Beneficii

• Formula puternic exfoliantă uniformizează culoarea și textura tenului • Conține enzime din fructe de carambola, kiwi și ananas, acizi alfa și poli hidroxi, microcristale de cuarț roz și pudră de bambus • Amplifică strălucirea pielii lipsite de vitalitate, cenușie

Pro tip

Se adaugă o cantitate cât un bob de mazăre din AGELESS total microderm exfoliator la loțiunea de curățare the MAXTM facial cleanser pentru o curățare minuțioasă în fiecare seară.

Ingrediente

AQUA/WATER/EAU, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM EXTRACT, GLYCERIN, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/ VP COPOLYMER, GLUCONOLACTONE, CITRIC ACID, XYLITYLGLUCOSIDE, MENTHYL LACTATE, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, ANANAS SATIVUS (PINEAPPLE) FRUIT EXTRACT, AVERRHOA CARAMBOLA FRUIT EXTRACT, GARCINIA MANGOSTANA FRUIT EXTRACT, LITCHI CHINENSIS FRUIT EXTRACT, PASSIFLORA INCARNATA FRUIT EXTRACT, PSIDIUM GUAJAVA FRUIT EXTRACT, PUNICA GRANATUM EXTRACT, ZIZYPHUS JUJUBA FRUIT EXTRACT, ANHYDROXYLITOL, MALIC ACID, MANDELIC ACID, NIACINAMIDE, SODIUM BENZOATE, XYLITOL, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, EUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, QUARTZ, LIMONENE, CALCIUM GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE.

Va mai propunem:

Parerea ta despre produs.

Iti solicitam adresa de email in vederea pastrarii legaturii in cazul unei reclamatii referitoare la comanda, ea nu este vizibila . In scopuri de marketing nu utilizam adresa fara acordul dumneavoastra. Marketing célokra az Ön beleegyezése nélkül nem használjuk.