Cod: 94922883827

Ageless total anti-aging serum with Vectorize Technology - ser anti age cu Tehnologia Vectorize

367 Lei
Ambalaj: 50 ml

Descriere

Combinația unică a acizilor alfa-hidroxi prin tehnologia celulelor stem ale mărului. Protejează celulele pielii de stresul oxidativ, și combate efectul de îmbătrânire al acestuia. O formulă specială de antioxidanți face ca tenul să fie hidratat și strălucitor. Vectorize-TechnologyTM asigură un complex capsulat din care ingredientele sunt eliberate treptat pe parcursul a 48 ore, asigurând astfel un efect intens, de lungă durată. Fără parabeni.

Tip de piele

Îmbătrânită, deteriorată de soare, cu sebum/ten acneic.

Utilizare

Aplicați și masați dimineața și seara pe o piele curățată pentru rezultatele cele mai bune. Lăsați să pătrundă în piele înainte de a aplica o protecţie solară cu un spectru larg UVA/UVB, cum ar fi PREVENTION+.

Beneficii

Un amestec unic de multi-hidroxi acizi netezește liniile fine pentru a exfolia şi a promova reînnoirea celulelor sănătoase şi pentru a îmbunătăţi claritatea pielii. Celule stem de mere protejează celulele stem proprii ale pielii pacientului și îmbunătățește textura pielii şi culoare pielii.

Pro tip

Alternați cu serul de celule stem MAX™ pentru beneficii anti-îmbătrânire suplimentare.

Ingrediente

AHA ACID LACTIC GLICERINA, ACID GLICOLIC, EXTRACT DE FRUNZE DE ALOE BARBADENSIS, ASCORBAT DE TETRAHEXYLDECYL, HIALURONAT DE SODIU, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, PULLULAN, MALIC ACID, MALUS DOMESTICA FRUCTE DE CELULE CULTURA EXTRACT, EXTRACT DE ALGE, ARTEMISIA VULGARIS EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS EXTRACT, EXTRACT E FLOARE DE ANTHEMIS NOBILIST, EXTRACT DE FLOARE DE ARNICA MONTANA , EXTRACT DE SEMINŢE DE VITIS VINIFERA, VARZA DE MARE DIGITATA EXTRACT, LINOLEAMIDOPROPYL PG-DIMONIUM CLORURĂ DE FOSFAT, ACETAT DE TOCOFERIL, HIDROXIPROPIL CICLODEXTRINA, GUMA DE XANTAN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, BUTILENĂ GLICOL , DROJDIE POLIZAHARIDE, PEG-12 TRINITRAT DIMYRISTATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS COAJA ULEI, POLISORBAT 20, EDTA DISODIC, PEG-8 SMDI COPOLIMER, FOSFOLIPIDE, BENZOAT DE SODIU, SORBAT DE POTASIU, FENOXIETANOL, PROPILENGLICOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HIDROXID DE SODIU.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: