Cod: 94922883827

Ageless total anti-aging serum with Vectorize Technology - ser anti age cu Tehnologia Vectorize

367 Lei
Ambalaj: 50 ml

Descriere

Combinația unică a acizilor alfa-hidroxi prin tehnologia celulelor stem ale mărului. Protejează celulele pielii de stresul oxidativ, și combate efectul de îmbătrânire al acestuia. O formulă specială de antioxidanți face ca tenul să fie hidratat și strălucitor. Vectorize-TechnologyTM asigură un complex capsulat din care ingredientele sunt eliberate treptat pe parcursul a 48 ore, asigurând astfel un efect intens, de lungă durată. Fără parabeni. Se recomandă aplicarea unei creme cu protecția solară avansată după folosirea acestui produs. 

Tip de piele

Îmbătrânită, deteriorată de soare, cu sebum/ten acneic.

Utilizare

Aplicați și masați dimineața și seara pe o piele curățată pentru rezultatele cele mai bune. Lăsați să pătrundă în piele înainte de a aplica o protecţie solară cu un spectru larg UVA/UVB, cum ar fi PREVENTION+.

Beneficii

Un amestec unic de multi-hidroxi acizi netezește liniile fine pentru a exfolia şi a promova reînnoirea celulelor sănătoase şi pentru a îmbunătăţi claritatea pielii. Celule stem de mere protejează celulele stem proprii ale pielii pacientului și îmbunătățește textura pielii şi culoare pielii.

Pro tip

Alternați cu serul de celule stem MAX™ pentru beneficii anti-îmbătrânire suplimentare.

Ingrediente

AHA ACID LACTIC GLICERINA, ACID GLICOLIC, EXTRACT DE FRUNZE DE ALOE BARBADENSIS, ASCORBAT DE TETRAHEXYLDECYL, HIALURONAT DE SODIU, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, PULLULAN, MALIC ACID, MALUS DOMESTICA FRUCTE DE CELULE CULTURA EXTRACT, EXTRACT DE ALGE, ARTEMISIA VULGARIS EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS EXTRACT, EXTRACT E FLOARE DE ANTHEMIS NOBILIST, EXTRACT DE FLOARE DE ARNICA MONTANA , EXTRACT DE SEMINŢE DE VITIS VINIFERA, VARZA DE MARE DIGITATA EXTRACT, LINOLEAMIDOPROPYL PG-DIMONIUM CLORURĂ DE FOSFAT, ACETAT DE TOCOFERIL, HIDROXIPROPIL CICLODEXTRINA, GUMA DE XANTAN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, BUTILENĂ GLICOL , DROJDIE POLIZAHARIDE, PEG-12 TRINITRAT DIMYRISTATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS COAJA ULEI, POLISORBAT 20, EDTA DISODIC, PEG-8 SMDI COPOLIMER, FOSFOLIPIDE, BENZOAT DE SODIU, SORBAT DE POTASIU, FENOXIETANOL, PROPILENGLICOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HIDROXID DE SODIU.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: