Cod: 94922981585

Ageless total facial cleanser - gel de curatare

163 Lei
Ambalaj: 177 ml

Descriere

O soluție pentru curățare ușoară cu acid glicolic care începe procesul de exfoliere pentru a dezvălui o piele mai netedă. Ideală pentru toate tipurile de piele.Produs pentru utilizare zilnică, fiind o loțiune universală, ce exfoliază, demachiază blând și tonifiază. Reechilibrează pH-ul pielii. Folosiți dimineața și seara pentru un rezultat optim. Pentru toate tipurile de ten. Se recomandă aplicarea unei creme cu protecția solară avansată după folosirea acestui produs. 

Tip de piele

Normală/mixtă, îmbătrânită, cu sebum, pre-tratament pentru tratamente profesionale/chimice.

Utilizare

Umeziți mâinile şi aplicați o cantitate generoasă în palme. Curățați fața și masați timp de 1 minut. Clătiți cu apă călduță, apoi stropiți cu apă rece. Repetaţi dacă este necesar pentru exfoliere suplimentară. Folosiți dimineața și seara pentru rezultatele cele mai bune.

Beneficii

Soluție pentru curățare universală 3-în-1 pentru față și corp care elimină machiajul şi sebumul, echilibrează pH-ul pielii tale, eliminând necesitatea unui tonifiant. Un amestec ușor de acid glicolic începe procesul de exfoliere pentru a dezvălui pielea mai netedă.

Pro tip

Utilizaţi pe coate şi genunchi pentru o exfoliere extra și pentru a înmuia şi ilumina acele locuri dificile.

Ingrediente

APĂ SULFAT DE LAURET DE AMONIU, ACID GLICOLIC, ULEI FRUNZĂ DE MENTHA ARVENSIS, FRUNZĂ CAMELLIA SINENSIS (CEAI VERDE JAPONEZ), COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLICERINA, HIDROXID DE SODIU, GLICOL DISTEARAT, AMONIU XILENSULFONAT, GLICOL STEARAT, HIDROXIPROPILMETILCELULOZA, GLICERIL COCOAT PEG-7, CLORURĂ DE SODIU, STEARETH-4, EXTRACT DE FRUNZĂ DE MENTHA ARVENSIS, ACID CITRIC, DIMETIL LAURAMIN, DIOLEAT DE METIL DE GLUCOZĂ PEG-120, COCOAMFODIACETAT DE DISODIU, GLICOL PROPILEN, FENOXIETHANOL, MENTOL.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: