Cod: 819984010031

Body Spa Trial Kit- Kit de testare

136 Lei
Ambalaj:

Descriere

Body Spa Trial Kit 

  • 1x BODY SPA Cell.U.Lift Firming Body Crème 7 gr
  • 1x BODY SPA Rejuvnating Body Lotion 7 gr
  • 1x BODY SPA Face And Body Bronzer 7 gr
  • 1x BODY SPA Exfoliating Body Scrub 7 gr
Body Spa Cell.U.Lift firming body lotion (cremă de corp pentru fermitate) 
Această cremă de corp este concepută pentru a acţiona în cazul pielii lipsite de fermitate, la nivel celular. Marca înregistrată EEPPTM Complex (Enzyme PolypeptideTM Complex exclusiv de la IMAGE) întăreşte fibrele de colagen şi reduce volumul lipidelor şi a ţesuturilor situate dedesubt. Pielea devine mai fermă, suprafaţa ei devine mai netedă şi mai hidratată.  Conceput de chirurgi plastici. Fără parabeni. Formulă nouă EPP Complex.

Body Spa rejuvenating body lotion (loţiune de corp pentru întinerire) 
Loţiune de corp ultra-hidratantă, care exfoliează şi întinereşte pielea cu ajutorul concentraţiei înalte de acid glicolic, antioxidanţi şi peptide. După folosire, pielea devine proaspătă, fină şi strălucitoare. Fără parabeni. Opreşte semnele de îmbătrânire. 

Body Spa face and body bronzer (cremă autobronzantă pentru faţă şi corp)
Această cremă hidratantă este potrivită atât pentru faţă, cât şi pentru corp. Asigură un bronz auriu natural fără plajă. Nuanţa se formează progresiv cu utilizarea zilnică.

Body Spa exfoliating body scrub (scrub pentru corp) 
Pentru un gomaj desăvârşit. Acţiune triplă a formulei, cu coajă de nuci măcinate pentru gomaj progresiv, ulei de migdale pentru hidratare şi vitamina E capsulate pentru îngrijire. Gomajul stratului de piele usctă şi obosită în aşa fel, încât echilibril pH-ului nu se modifică. Prin folosirea produsului pielea devine strălucitoare şi catifelată. Fără parabeni.
Precauţii: Uz extern. Conţinut nominal/data expirării/ingrediente/nr. de lot: vezi pe ambalaj.
 

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: