Cod: IB-200 856

I BEAUTY NO. 101 flawless foundation brush-Pensula aplicat fond de ten

186 RON
Ambalaj: 1 buc.

Descriere

Obțineți perfecțiunea tenului cu această pensulă HD de înaltă calitate. O pensulă cu peri denși concepută special pentru a se adapta conturului feții, pentru a amesteca perfect machiajul pentru un efect aerograf.

CONTURARE
Pentru a da feței un aspect mai cizelat, aplicați I CONCEAL cu câteva nuanțe mai închis decât pielea, în zonele unde nu doriți să atrageți atenția. Aceste zone includ, în general, zonele goale ale pomeților, tâmplele, fruntea, bărbia și părțile laterale ale nasului.

HIGHLIGHTING – EVIDENȚIERE
Pentru a scoate în evidență anumite zone, aplicați I CONCEAL cu câteva nuanțe mai deschise decât pielea, în zonele unde doriți să atrageți atenția. Pentru un ten cu aspect proaspăt, accentuați zona de sub ochi, partea superioară a pomeților, arcul lui Cupidon, și mijlocul frunții.

Această pensulă este potrivită pentru fondul de ten lichid, sau sub formă de cremă sau pudră.

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Utilizare

Pentru rezultate HD pro, distribuiți o cantitate mică de I CONCEAL pe spatele mâinii sau pe o paletă de machiaj. Atingeți pensula pe fondul de ten până când perii sunt acoperiți uniform. Aplicați I CONCEAL prin mișcări circulare începând din centrul feței, amestecând spre exterior, apoi în sus spre linia părului.

Beneficii

Perfectă pentru aplicarea serului, primer-ului, fondului de ten și a cremei nuanțatoare.

Pro tip

Transformați aspectul dvs. utilizând pensula Flawless și fondul de ten I CONCEAL pentru a ilumina și a contura fața precum un profesionist!

Va mai propunem: