Cod:

YANA™ Daily Collagen Shots (doză pentru 1 lună)

600 Lei
Ambalaj: 500 ml

Descriere

YANATM COLLAGEN DRINK - NUTRITIV CU COLAGEN HIDROLIZAT, ACID HIALURONIC, VITAMINE ȘI PLANTE, ZAHĂR ȘI ÎNDULCITORI

YANATM este o băutură cu colagen zilnică anti-îmbătrânire, care ajută la reconstrucţia şi îmbunătăţirea pielii, sporind producţia de colagen a corpului. YANATM asigură o nouă abordare a îngrijirii pielii, utilizează peptide de colagen bioactive care dovedit clinic: ''ridică'' pielea lăsată, scade adâncimea ridurilor si resetează hidratarea. Băutură revoluţionară a frumuseţii cu concentraţie foarte
ridicată, care ajută pielea să îşi redobândească şi să îşi menţină frumuseţea naturală, tinerească. Incredibil şi unic: cu consumarea zilnică poţi să îţi completezi rutina de frumuseţe şi poţi atinge rezultate remarcabile în timp foarte scurt. YANATM este delicioasă în sine sau amestecată cu un smoothie, ceai sau un mocktail.

YANA™ este o băutură cu colagen extrem de ușor de consumat zilnic. Conține un amestec concentrat de colagen hidrolizat, acid hialuronic, extracte de plante și vitamine.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se consuma acest produs în caz de sarcină sau alăptare. În caz de boală, a se consulta medicul înainte de folosire. A nu se consuma pe stomacul gol, în timpul unei diete stricte, sărace în calorii sau cu alte produse bazate pe ceai verde. Suplimentele nutritive trebuie utilizate în cadrul unui stil de viață sănătos și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată. Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune. 

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele.

Utilizare

Adulții pot consuma 1 doză (15 ml) în fiecare zi, folosind cupa aferentă sticlei, urmat de un pahar cu apă. Pentru un gust mai bun, se refrigerează înainte de folosire. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Beneficii

YANA™ asigură o nouă abordare a îngrijirii pielii, utilizează peptide de colagen bioactive care dovedit clinic restabileşte elementele pielii care ajută la fermitate, la încetinirea pierderii colagenului, la reducerea ridurilor, la creşterea gradului sănătăţii pielii şi restabileşte hidratarea.

Ingrediente

PURIFIED WATER (AQUA), CITRIC ACID, NATURAL FLAVORS, POTASSIUM SORBATE (PRESERVATIVE), SODIUM HEXAMETAPHOSPHATE (PRESERVATIVE), SODIUM BENZOATE (PRESERVATIVE), SUCRALOSE AND BETA CAROTENE (FOR COLOR).