-15%
Cod:

The Max stem cell masque with Vectorize Technology -Masca cu celule stem Tehnologia Vectorize

182 Lei214 Lei
Ambalaj: 59 ml

Descriere

De neegalat în ceea ce privește concentrația sa MAXimă de produse revoluționare, această mască facială luxuriantă reîntinerește, regenerează și revitalizează în mod vizibil pielea ternă, îmbătrânită. Formulată prin tehnologia celulelor stem derivate din plante, peptide puternice și plante naturale pentru a reda un aspect întinerit și radios. Fără parabeni.

Tip de piele

Toate tipurile de piele, piele îmbătrânită, lipsită de strălucire.

Utilizare

Aplicați un strat subţire pe față, gât, piept și mâini timp de 5-10 minute. Clătiți cu apă caldă. Utilizaţi de 3-4 ori pe săptămână pentru efect MAXim de revitalizare a celulelor.

Beneficii

TEHNOLOGIA VECTORIZE® oferă un complex de ingrediente încapsulate care sunt eliberate în decurs de până la 48 de ore pentru un efect intens, de lungă durată. Acest tratament săptămânal de ultimă generație pentru Corecție, Prevenție și Nutriție combine mai multe extracte de celule stem derivate din plate cu peptide care combat semnele îmbătrânirii și cu un complex de întindere a pielii bazat pe plante marine, care netezește, hidratează și conferă pielii un aspect radios.

Pro tip

Aplicați pe gât, decolteu și mâini pentru un super tratament de hidratare și tonifiere.

Ingrediente

APĂ, KAOLIN, TRIGLICERIDE DE ACID CAPRILIC/CAPRIC, ACETIL HEXAPEPTIDE-8, PALMITAT DE SUCROZĂ, SCUALAN, DIMETICONĂ, ACID STEARIC, SUPEROXID DIZMUTAZA, ACID GAMA POLIGLUTAMIC, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, ACETIL OCTAPEPTIDE-3, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, DIPEPTIDE DIAMINOBUTIROL BENZILAMDIDĂ DIACETAT, FOSFOLIPIDE, ACID LINOLENIC, PULULAN, PVP, PROTEINĂ DE GRÂU HIDROLIZAT, PROTEINĂ DE GLICINĂ DE SOIA (BOABE DE SOUA, PROTEINE DE TĂRÂȚE DE OREZ HIDROLIZAT, SORBAT DE POTASIU, EXTRACT DE CULTURĂ DE CELULE DE FRUCTE DE MALUS DOMESTICA, EXTRACT DE CELULE DE GERMENI DE ARGANIA SPINOSA, CULTURĂ DE CELULE DE LEONTOPODIUM ALPINUM MERISTEM, EXTRACT DE MACROCYSTIS PYRIFERA, EXTRACT DE PHASEOUS RADIATUS L. CALLUS, EXRACT DE SEMINȚE DE VITIS VINIFERA (STRUGURE), EXTRACT DE CENTELLA ASIATICA, EXTRACT DE ECHINACEA PURPUREA, EXTRACT DE ARABIDOPSIS THALIANA, EXTRACT DE ALGE, EXTRACT DE PLANCTON, STEROLI DE GICINĂ DE SOIA (BOABE DE SOIA), ACETAT TOCOFERIL, TETRAHEXILDECIL ASCORBAT, LECITINĂ, ALANTOINĂ, PANTENOL, PROPILENGLICOL, ALCOOL CETILIC, BUTILENGLICOL, CELULOZĂ MICROCRISTALINĂ, IZOMALȚ, HIDROXIPROPIL CICLODEXTRINĂ, GLICERILSTEARAT, STEARAT PEG-100, GLICERIL POLIMETACRILAT, DEXTRAN SULFAT DE SODIU, DICETIL FOSFAT, CETETH-10 FOSFAT, BENZOAT DE SODIU, BIOZAHARIDĂ GUMĂ-1, GUMĂ CELULOZĂ, GUMĂ XANTAM, DISODIUM EDTA, FENOXIETANOL, ETILHEXILGLICERINĂ, ACID CITRIC.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: