Cod: 94922981677 M-101N 87

The Max stem cell serum with Vectorize Technology-Ser cu celule stem Tehnologia Vectorize

557 RON
Ambalaj: 30 ml

Descriere

Acest ser revoluționar de zi și de noapte revitalizează aspectul pielii într-o nouă dimensiune. Tehnologia multi-strat a nutripeptidelor funcționează sinergic pentru a crea aspectul unei piele ferme, în timp ce tehnologia celulelor stem, întrun complex exclusiv, sprijină mecanismele de apărare naturale și promovează sănătatea celulelor. Reduce dramatic aspectul liniilor fine de expresie, a ridurilor și a altor semne vizibile de îmbătrânire. Concentrația de neegalat de ingrediente puternice vă va oferi un beneficiu MAXim. Fără parabeni.

Tip de piele

Piele îmbătrânită, riduri și linii cauzate de expresiile faciale și expunerea la soare, ten obosit și lipsit de strălucire.

Utilizare

Aplicați și masați dimineața și seara pe o piele curățată pentru rezultatele cele mai bune. Lăsați să pătrundă pielea înainte de a aplica o protecţie solară cu un spectru larg, ca de exemplu PREVENTION+ ultimate protection moisturizer SPF 50.

Beneficii

VECTORIZE TECHNOLOGY® tehnologia care oferă un complex de ingrediente încapsulate care se eliberează treptat, în decurs de până la 48 de ore pentru un efect intens, de lungă durată. Un complex exclusiv pentru combaterea și prevenirea efectelor îmbătrânirii asupra pielii. Tehnologia revoluționară cu celule stem derivate din plate ajută la prevenirea deteriorării celulelor și reduce ridurile de expresie, reducând aspectul de "laba gâștei".

Pro tip

Utilizați în jurul ochilor și pe gât și decolteu înainte de aplicarea cremei de ochi pentru un efect imediat.

Ingrediente

APĂ, ACETIL HEXAPEPTIDE, PALMITAT DE SUCROZĂ, POLISORBAT 20, ACETAT TOCOFERIL, EXTRACT DE CULTURĂ DE FRUCTE DE MALUS DOMESTICA, EXTRACT DE PLACTON, HIALURONAT DE SODIU, PROTEINĂ DIN TĂRÂȚE DE OREZ HIDROLIZAT, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE IMPERATA CYLINDRICA, TETRAHEXILDECIL ASCORBAT, PALMITOYL T, EXTRACT DE ALGE, EXTRACT DE FRUNZĂ DE CAMELLIA SINENSIS (CEAI VERDE), EXTRACT DE FLOARE DE SPIRAEA ULMARIA, EXTRACT DE CENTELLA ASIATICA, EXTRACT DE ECHINACEA PURPUREA, DE PHASEOLUS RADIATUS, L. CALLUS, ACETIL OCTAPEPTIDE-3, CULTIRĂ DE CELULE DE LEONTOPODIUM ALPINUM MERISTEM, EXTRACT DE MACROCYSTIS PYRIFERA, EXTRACT DE CULTURĂ DE GERMENI DE ARGANIA SPINOSA, SUPEROXID DIZMUTAZA, PALMITOYL TRIPEPTIDE-3, BUTILENGLICOL, PEG-8 SMDI COPOLIMER, PULULAM, PROTIENE DE GLICINĂ DE SOIA (BOABE DE SOIA, IZOMALT, PROPILENGLICOL, GLICERIL POLIMETACRILAT, DEXTRAN SULFAT DE SODIU, ACID CITRIC, HIDROXIETILCELULOZĂ, FENOXIETANOL

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: