Cod: ICEU-200N 861

I CONCEAL flawless foundation SPF 30 - Porcelain-Fond de ten cu SPF 30 culoarea PORTELAN

273 RON
Ambalaj: 28 g

Descriere

Un fond te ten zilnic cu SPF 30 cară ajută la vindecarea pielii, în timp ce acoperă defectele, lăsând un ten perfect. Este iluminator, uşor şi rezistent la apă. Fără parabeni.

Tip de piele

Toate tipurile de piele, pigmentare, roșeață, cicatrici acneice și post-acneice, post injecții cosmetice, vânătăi și cicatrici, post-tratament, post-laser, post-intervenție.

Utilizare

Se aplică o cantitate mică cu ajutorul pensulei I BEAUTY Nr. 101 pe față și pe gât. Utilizați zilnic pentru o protecție împotriva factorilor de mediu ca machiaj regular, sau după procedurile cosmetice.

Beneficii

Acest fond de ten all-in-one, ușor și rezistent la apă vindecă și acoperă pielea, garantând un ten perfect și sănătos. Fond de ten zilnic, cu efecte de vindecare prin sistemul CPN™. Corectează: Ascundeți imperfecțiunile alegând o culoare potrivită. Prevenire: Protecție solară zilnică, vindecare și anti-îmbătrânire. Hrănitor: Ingredientele botanice care oxigenează și hrănesc pielea.

Pro tip

Amestecați cu PREVENTION + pentru a obține cremă nuanțatoare personalizată.

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE: OXID DE ZINC 8.5%, OXID DE TITAN 11.5%. INGREDIENTE INACTIVE: APĂ, ALCANI DE NUCĂ DE COCOS, DIMETICONĂ, SCUALANĂ, POLIGLICERIL-4 DISOSTERAT /POLIHIDROXISTEARAT / SEBACAT, OXICLORURĂ DE BISMUT, SILICA, GLICERINĂ, IZOHEXADECAN, POLIGLICERIL-4 IZOSTEARAT, DIMETICONĂ DE VINIL / LAURIL DIMETICONĂ CROSPOLIMER, METICONĂ, CICLOHEXASOLOXAN, CETIL PEG/PPG-10/1 DIMETICONĂ, HEXIL LAUREAT, HIDROXIPROPIL CACAO PEG-8 DIMETICONĂ, GLICIRIZAT DE DIPOTASIU, PERFLUORODECALIN, ZINC PCA, EXTRACT DE SACCHAROMYCES LIZAT, EXTRACT DE CENTELLA ASIATICA, EXTRACT DE FRUNZĂ DE OLEA EUROPAEA (MĂSLINĂ), EXTRAC DE ALGE, EXTRACT DE ARTEMISIA VULGARIS, HIALURONAT DE SODIU, IZOMALT. FOSFOLIPIDE. EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE CYPERUS ROTUNDUS, EXTRACT DE FLOARE DE LONICERA JAPONICA (CAPRIFOI), EXTRACT DE FRUCT DE XANTHIUM SIBIRICUM, RETINIL PALMITAT, ASCORBIL PALMITAT, EXTRACT DE TULPINĂ DE OPUNTIA FICUS-INDICA, TOCOFEROL, BENZOAT DE SODIU, BETA-CAROTEN, SORBAT DE POTASIU, ACID SALICILIC, ACETIL HEXAPEPTIDE-8, ACID SORBIC, LECITINĂ, EXRACT CELULAR DIN FRUCT DE VITIS VINIFERA (STRUGURE), ERGOTIONEINĂ, CICLOPENTASILOXAN, POLIGLICERIL-3 POLIDIMETIL SILOXIETIL DIMETICONĂ, MICA, ALUMINA, COCO-CAPRILAT/CAPRAT, FENOXI-ETANOL, ACID POLI-HIDROXISTEARIC, DIMETICONĂ /PEG-10/15 CROSPOLIMER, SULFAT DE MAGNEZIU, CAPRILIL GLICOL, ETILHEXILGLICERINĂ, HEXILENGLICOL, OXIZI DE FIER (CI 77163, CI 77492, CI 77491).

Va mai propunem: