DR. MARC RONERT M.D. PH.D

Președintele și directorul medical* al IMAGE Skincare, Dr. Marc A. Ronert, M.D., Ph.D., este un chirurg certificat în chirurgie plastică și reconstructivă de consiliul european și membru al consiliului  european de chirurgie plastică, reconstructivă și estetică. Absolvent al prestigioasei Universități de Medicină Heinrich-Heine, Dr. Ronert este un speaker respectat la conferințe medicale din întreaga lume.
 
În anul 2011, Dr. Ronert a înființat Fundația Care for Skin, o organizație non-profit care oferă sprijin persoanelor care au suferit pierderi de piele datorate accidentelor, arsurilor, tumorilor sau anomaliilor genetice, oferind intervenții chirurgicale plastice și reparatorii.  Dr. Robert și echipa sa au ajutat sute de copii sa ducă o viată sănătoasă, prin transplanturi de piele, operații pentru repararea palatoschizisului (buză de iepure), precum și alte tratamente pe care aceștia nu și le-ar fi putut permite.
 
Vizionar și pionier în cercetarea clinică, Dr. Ronert conduce cercetările privind dezvoltarea fiecărui produs IMAGE Skincare. Educația sa medicală și științifică diversă îl ajută mult în misiunea sa de a descoperi abordări noi, bazate pe dovezi, care să încetinească și să inverseze procesul de îmbătrânire a pielii.  Cercetările extinse ale doctorului Ronert, precum și dăruirea sa în a descoperi cele mai noi tehnici de îngrijire a pielii, au adus IMAGE Skincare în fruntea brandurilor inovatoare. 
 
 
"Pasiunea vieții mele este de a cerceta și de a perfecționa cele mai recente tehnologii de îngrijire a pielii.  În calitate de chirurg plastician, am fost dintotdeauna interesat de modalitățile științifice de încetinire sau inversare a procesului de îmbătrânire. Ca om de știință, am o perspectivă unică asupra a ceea ce determină cererea și inovația în această industrie.” 


* În prezent Dr. Ronert nu deține licența de a practica medicina în Statele Unite ale Americii.