Cod:

Iluma intense lightening cleanser- Gel de Curatare cu efect iluminare

163 Lei
Ambalaj: 118 ml

Descriere

O substanță de curățare zilnică gel-spre-lapte, fără sulfați, concepută să îndepărteze delicat și eficient toate impuritățile, în timp ce iluminează tenul și culoarea pielii. Acest produs pentru curățare pe bază de ulei conține extracte de celule stem derivate din plante, precum și agenți botanici de iluminare pentru a ajuta la estomparea petelor întunecate și a decolorărilor. Oferă o pregătire optimă pentru alte produse ILUMA brightening. Fără parabeni.

Tip de piele

Toate tipurile de piele, tonuri neuniforme al pielii, pete întunecate, decolorarea pielii.

Utilizare

Umeziți mâinile şi aplicați o cantitate generoasă pe față și pe gât. Masați ușor timp de 1 minut și îndepărtați cu apă caldă. Folosiți de două ori pe zi, dimineața și seara.

Beneficii

Acest produs pentru curățare pe bază de ulei conține celule stem derivate din plante, precum și agenți botanici de iluminare pentru a ajuta petelor estompate și a decolorărilor. Oferă o pregătire optimă pentru alte produse de ILUMA brightening.

Pro tip

Poate fi amestecată cu orice soluție pentru curățare IMAGE pentru o iluminare suplimentară.

Ingrediente

APĂ, TRIGLICERIDE CAPRILICE/CAPRICE, ULEI SEMINȚE VITIS VENIFERA, GLICERINĂ, LAUREAT DE SUCROZĂ, ULEI OLEA EUROPAEA, EXTRACT DE OPUNTIA FICUS-INDICA, EXTRAS DE CULTURĂ DE FRUCTE DE MALUS DOMESTICA, EXTRACT DE FRUNZE CAMELIA SINESIS, EXTRACT DE COAJĂ SALIX ALBA, EXTRACT DE FRUNZE ROSMARINUS OFFICINALIS, EXTRACT DE FRUNZE OLEA EUROPAEA, EXTRACT FLORI BELLIS PERENNIS, EXTRACT CELULE FRUNZE PUERARARIA TUBEROSA, ULEI DE COAJĂ CITRUS AURANTIUM DULCIS, ASCORBIL GLUCOZIDĂ, PCA ZINC, GUMĂ XANTAM, FENOXIETANOL.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: