Cod: 610563600786

Prevention+ daily tinted moisturizer SPF 30+ Crema Hidratanta Colorata cu Spf 30+

224 Lei
Ambalaj: 91 g

Descriere

Această cremă hidratantă, ușor nuanțatoare, pentru folosire zilnică oferă protecție pur minerală de spectru larg împotriva razelor solare dăunătoare UVA și UVB. Formulat cu Digital Aging DefenseTM, care ajută la lupta împotriva efectelor luminii albastre și factorilor de mediu solicitanți. Formula sa translucidă și nuanțatoare se întinde ușor, oferind pielii o culoare subtilă ce uniformizează tenul și îi acordă o strălucire sănătoasă.
Această cremă hidratantă colorantă cu protecție solară cu spectru larg UVA/UVB, oferă pielii un aspect uniform și o strălucire sănătoasă. Conține un amestec inovator de antioxidanți care combat efectele radicalilor liberi, reducând astfel efectele dăunătoare ale soarelui și ale factorilor de mediu. Formula ușoară, pură, se absoarbe rapid fără reziduuri. Fără parabeni.

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Utilizare

Se aplică pe pielea curată în fiecare dimineață pe post de cremă hidratantă. Se re-aplică la fiecare 2 ore în cazul expunerii la soare sau după necesități.

Beneficii

O cremă hidratantă pentru folosire zilnică, baza perfectă pentru o piele radiantă 24 de ore. Filtre 100% minerale cu protecție solară de spectru larg UVA și UVB. Formulă ușor nuanțatoare pentru un finish neted și o senzație de imponderabilitate. Ajută la estomparea imperfecțiunilor și oferă un aspect uniform tenului.

Pro tip

Se utilizează sub I Conceal pentru a adăuga un plus de culoare. Se aplică cu ajutorul I Beauty flawless foundation brush peste I Prime blur gel pentru a crea o acoperire diafană cu un finish mat.

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE: OXID DE ZINC 6.%, OXID DE TITAN 4.6%. INGREDIENTE INACTIVE: APĂ, CICLOPENTASILOXAN, EXTRACT DE PLANCTON, HEXIL TRIETOXESILIL ETIL POLIDIMETIL SILOXIETIL DIMETICONĂ, CICLOHEXASOLOXAN, DIMETICONĂ /PEG/PPG-10/15, CROSPOLIMER, EXTRACT DE ARABIDOPSIS, DIMENTICONĂ/POLIGLICERINĂ-3, CROSPOLIMER, HIDROXID DE ALUMINIU - ACID STEARIC, POLIGLICERIL - 4 IZOSTEARAT, CETIL PEG/PPG-10/1, DIMETICONĂ, LAURATE HEXIL, CLORURĂ DE SODIU, CETEARIL OLIVAT, SORBITAN OLIVAT, TETRAHEXILDECIL ASCORBAT, LIZAT DE MICROCOCCUS, LECITINĂ, ACETAT TOCOFERIL, CAPRILIL GLICOL, FENOXIETANOL, ETILHEXILGLICERINĂ, HEXILENGLICOL, OXID DE FIE *Noi, cei de la IMAGE Skincare facem tot posibilul să menținem lista cu ingrediente cât mai exactă. Însă, deoarece ingredientele sunt supuse schimbărilor, nu putem garanta că aceste liste sunt complete, la zi și/ sau fără greșeli. Pentru enumerarea precisă a ingredientelor din fiecare produs, te rugăm să consulți pachetul.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: