Cod: 610563600793

Prevention+ daily ultimate protection moisturizer SPF 50+ Crema Hidratanta cu SPF 50+

224 Lei
Ambalaj: 91 g

Descriere

Această cremă hidratantă translucidă ușoară, cu protecție solară UVA/UVB foarte ridicată, de spectru larg oferă pielii cel mai bun nivel de protecție și prevenție. Tehnologie de ultimă generație combina un ingredient fizic de protecție solara cu oxid de zinc transparent cu antioxidanți eficienți pentru a preveni daunele produse de radicalilor liber și de factorii de mediu. Conține celule stem derivate din plante pentru a întârzia efectele de îmbătrânire ale soarelui asupra celulelor pielii. Potrivit pentru utilizare post-procedura. Fără parabeni.

Tip de piele

Toate tipurile de piele, pielea foarte expusă, activități sportive, piele post-tratament.

Utilizare

Aplicați pe pielea curată în fiecare dimineață pentru hidratare zilnică și protecție maximă. Reaplicați la fiecare 2 ore atunci când vă expuneți la soare, sau de câte ori este nevoie.

Beneficii

Protecție solară ușoară cu un spectru larg UVA/UVB care este rezistentă la apă și conține celule stem derivate din plante, pentru a prelungi durata de viață ale propriilor celule stem.

Pro tip

Folosiți pe pielea foarte îmbătrânită pentru a oferi un nivel maxim de protecție solară, în timp ce tehnologia celulelor stem derivate din plante asigură longevitatea celulelor.

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE: OXID DE ZINC 9,0 %, OCTINOXAT 7.5 %, OCTISALAT 5 %. INGREDIENTE INACTIVE: APA, CICOPENTASILOXAN, ACRILOIDIMETHIATURAT DE SODIU / ACID LAURIC MATACRILAMIDĂ COPOLIMER, CULTURĂ DE CELULE DE FRUCTE MALUS DOMESTICA, TETRAHEXILDECIL ASCORBAT, CETIL PEG / PPPG-10/1 DIMETICONĂ, EXTRACT DE ARABIDOPSIS THALIANA, POLIGLICERIL-3 POLIDIMETIL SILOXIETIL DIMETICONĂ, FENOXIETANOL, POLISOBUTAN, CETEARUL DIMETICONĂ, HEXIL TRIETOXESILIL ETIL POLIDIMETIL SILOXIETIL DIMETICONĂ, GUMĂ XANTAM, ETILHEXILGLICERINĂ, POLISORBAT 20, PANTENOL, DISODIUM EDTA, HIALURONAT DE SODIU, ERITRITOL, LECITINĂ, PEG-8 / SMDI COPOLIMER. ACETAT TOCOFERIL, SORBAT DE POTASIU, BENZOAT DE SODIU, HOMARINĂ HCL, LIZAT DE MICROCOCCUS, EXTRACT DE PLANCTON, ERGOTIONEINĂ

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: