Cod:

The Max stem cell créme with Vectorize Technology-Crema cu celule stem Techologia Vectorize

521 Lei
Ambalaj: 48 g

Descriere

Această cremă revoluționară pentru noapte oferă proprietăți antioxidante de neegalat. Noua tehnologie de celule stem derivată din plantele erbacee alpine sprijină mecanismele naturale de apărare a pielii. Conține o concentrație maximă de peptide care netezește în mod vizibil riduriile de expresie și care ajută la regenerarea colagenului. Beneficiul MAXim se realizează printr-o concentrație ridicată de ingrediente botanice fără utilizarea de conservanți sau ingrediente chimice. Formulat pentru a promova regenerarea pielii și pentru a sprijini mecanismele naturale de apărare. Fără parabeni.

Tip de piele

Piele îmbătrânită, deshidratată, riduri și linii cauzate de expresiile faciale, piele afectată de factorii externi.

Utilizare

Aplicați și masați pe față și gât, după curățarea de seară. Pentru beneficii maxime, se recomandă utilizarea zilnică.

Beneficii

TEHNOLOGIA VECTORIZE® oferă un complex de ingrediente încapsulate care sunt eliberate în decurs de până la 48 de ore pentru un efect intens, de lungă durată. O combinație inovatoare de celule stem derivate din plante pentru rezultate Age Later®. Această cremă repară celulele deteriorate, protejează împotriva radicalilor liberi și furnizează nutrienți pielii. Peptidele corective relaxează expresiile faciale reducând formarea ridurilor. Complex de lifting al pielii pe baza de plante naturale marine care netezește pielea, lăsând-o mult mai radioasă.

Pro tip

Combinați cu AGELESS total pure hyaluronic filler pentru un aport imediat de hidratare.

Ingrediente

DE CULTURĂ DE CELULE GERMENI DE ARGANIA SPINOSA, TRIGLICERIDE DE ACID CAPRILIC/CAPRIC, PALMITAT DE SUCROZĂ, GLICERILSTEARAT, BUTILENGLICOL, FOSFOLIPIDE, EXTRACT DE SEMINȚE DE VITIS VINIFERA, EXTRACT DE ALGE, EXTRACT DE MACROCYSTIS PYRIFERA, EXTRACT DE PLANCTON, EXTRACT DE ARABIDOPSIS THALIANA, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE IMPERATA CYLINDRICA, EXTRACT DE CENTELLA ASIATICA, EXTRACT DE ECHINACEA PURPUREA, DIPEPTIDĂ DIAMONOBUTIROL BENZILAMIDĂ DIACETAT, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE SPIRAEA ULMARIA, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-1, PROTEINĂ DE GLICINĂ DE SOIA, ACETAT TOCOFERIL, LECITINĂ, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-38, ACETIL HEXAPEPTIDE-8, TETRAHEXILDECIL ASCORBAT, HIDROXIPROPIL CICLODEXTRIN, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, IZOMALȚ, DICETIL FOSFAT, ACID LINOLENIC, PROTEINĂ DE GRÂU HIDROLIZAT, GUMĂ XANTAM, CETETH-10 FOSFAT, CAPRILIL GLICOL, ACID STEARIC, PULULAN, SUPEROXID DIZMUTAZA, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, DEXTRAN SULFAT DE SODIU, BIOTINAĂ, FENOXIETANOL, PPPG-12/SDMI COPOLIMER, PROPILENGLICOL, POLISORBAT 20, CARBOMER, PVP, BENZOAT DE SODIU, ACID CITRIC, SORBAT DE POTASIU, DISODIUM EDTA, TETETRASODIUM EDTA, ETILHEXILGLICERINĂ, HEXILENGLICOL.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: