Cod: 94922363442

BODY SPA face and body bronzer- Crema cu efect autobronzant

153 Lei
Ambalaj: 113.4 g

Descriere

Această cremă hidratantă bogată pentru față și corp va crea un bronz natural, fără soare, cu o strălucire aurie. Culoarea se formează treptat prin utilizare zilnică, pentru un bronz uniform. Fără parabeni.

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Utilizare

Exfoliați fața cu AGELESS total facial cleanser sau ILUMA intense brightening exfoliating powder iar pentru corp folosiți BODY SPA exfoliating body scrub. Se aplică o cantitate mică de autobronzant pe tot corpul și pe față ca o loțiune, amestecând bine. Lăsați să pătrundă bine în piele timp de câteva minute înainte de a aplica crema hidratantă PREVENTION+ pentru protecția zilnică. Spălaţi-vă bine pe mâini după aplicare.

Beneficii

Un bronz natural fără soare și fără efectele dăunătoarele ale acestuia. Hidratează pielea fără un miros neplăcut. Nu formează pete iar culoarea nu este portocalie.

Pro tip

Utilizați după Body Spa exfoliating body scrub pentru a vă crea un tratament de bronzare de acasă.

Ingrediente

APĂ, ERITRULOZĂ, TRIGLICERIDE DE ACID CAPRILIC/CAPRIC, BUTILENGLICOL, POLISORBAT 60, DIMETICONĂ, STEARAT DE SORBITAN, GLICERINĂ, CICLOPENTASILOXAN, STEARIL ALCOOL, ALCOOL CETEARILIC, ACID STEARIC, ULEI DE LANOLINĂ, SCUALAN, FENOXIETANOL, ACETUL ALCOOL, STEARAT-20, EXTRACT DE CHONDRUS CRISPUS (CARAGEN), GLICERILSTEARAT, LECITINĂ HIDROXILATĂ, ACETAT TOCOFERIL, PANTENOL, ERITRITOL, GUMĂ XANTAM, EXTRACT DE ALOE BARBADENSIS, HIDROXID DE SODIU, OXIZI DE FIER, SORBAT DE POTASIU, BENZOAT DE SODIU, HOMARINA HCL, ACID CITRIC.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: