Cod:

Iluma intense brightening exfoliating powder- pudra exfolianta iluminatoare

179 Lei
Ambalaj: 43 g

Descriere

O pudră unică, care curăţă şi exfoliază toate tipurile de piele. Acest amestec de micro-exfoliere ultra-delicat elimină resturile şi uleiul din pori în timp ce oferă hidratare pe termen lung şi beneficii care sfidează vârsta. Conține o nouă generație de substanțe botanice naturale, enzime și antioxidanți pentru a ajuta pielea să atingă un nou nivel de strălucire. Fără parabeni.

Tip de piele

Toate tipurile de piele, piele ternă, lipsită de strălucire.

Utilizare

Utilizați o cantitate mică în palmele umede şi activați prin frecarea mâinilor împreună pentru a forma o spumă ușoară. Masați ușor în piele, evitând zona ochilor și clătiți cu atenție. Folosiți de două ori pe zi, dimineața și seara, pe față și corp.

Beneficii

Destul de blândă pentru utilizarea zilnică și perfectă pentru toate tipurile de piele, această pulbere de microexfoliere, combinată cu iluminatori botanici, îndepărtează celulele moarte ale pielii, lăsând pielea netedă, iluminată și pregătită să absoarbă ingredientele active din seruri și creme de reparație.

Pro tip

Poate fi amestecată cu orice mască pentru piele IMAGE pentru pielea care are nevoie de exfoliere și iluminare suplimentară.

Ingrediente

APĂ, LAPTE PRAF COCOS NUCIFERA (COCOS), BICARBONAT DE SODIU, MIRISTAT DE POTASIU , SODIU LAURIL SULFOACETAT, AMIDON ORYZA SATIVA (OREZ), 3-ETIL-O ACID ASCORBIC, SESQUICARBONATE DE SODIU, CLORURĂ DE SODIU, DIMETIL SULFONĂ, SULFAT DE SODIU, PAPAINĂ, PROTEINE DIN ZER, ACID LACTIC, LACTOZĂ, PRAF DE PERLĂ, EXTRACT GLYCYRRHIZA GLABRA (LEMN DULCE), EXTRACT DE FERMENT LACTOBACILLUS/DOVLEAC, EXTRACT DE FRUNZE DE CAMELLIA SINENSIS (CEAI VERDE), DIPOTASIU GLICIRIZAT, MALTODEXTRINĂ, BROMELAINĂ.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: