Cod:

BODY SPA CELL.U.LIFT® body crème- Crema de corp impotriva celulitei

449 Lei
Ambalaj: 142 g

Descriere

Această cremă de corp revoluționară, pentru fermitate, este formulată pentru a combate laxitatea pielii la nivel celular Complexul EPP™ (Enzime Polipeptide™ Complex exclusiv de la Image Skincare) întărește fibrele de colagen și reduce vizibil volumul celulelor lipidice și al țesuturilor subiacente. Studii clinice efectuate de chirurgi plasticieni au arătat că piele devine mai fermă și mai întinsă, cu o suprafața mai hidratată și netedă. Reduce aspectul neuniform al pielii. Concepută de chirurgi plasticieni. Fără parabeni.

Tip de piele

Piele laxă pe picioare, coapse, brațe, stomac și gât. Pre/post-sarcină pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii în zona abdomenului. Pre/post intervenții de liposucție pentru a susține contracția pielii. Umflare postoperatorie.

Utilizare

Aplicați și masați dimineața și seara pe o pielea curată și exfoliată. În cazul sarcinii, consultați medicul înainte de utilizare. NU UTILIZAȚI PE FAȚĂ

Beneficii

O cremă de corp revoluționară, pentru fermitate, formulată pentru a reduce aspectul de celulită și pentru a oferi fermitate și a tonifica corpul. Hidratează pentru a îmbunătăți calitatea pielii, și reduce umflăturile post-operatorii. Îmbunătățește rezultatele tratamentelor prin împachetare și ale tratamentelor pentru fermitate. O formulă nouă exclusivă cu Complex EPP™

Pro tip

Utilizați în cadrul tratamentelor corporale pentru cele mai bune rezultate, sau combinați cu tratamentul cu laser, criolipoliză sau radiofrecvență pentru rezultate mai bune.

Ingrediente

APĂ, EPP COMPLEX™ [METILSILANOL CARBOXIMETIL TEOFILINĂ ALIGNAT (TEOFILINĂ C), EXTRACT DE SCOARȚĂ/RĂDĂCINĂ DE PTYCHOPETALUM OLACOIDES, EXTRACT DE TRICHILIA CATIGUA, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE PFAFFIA PANICULATA (SLIMBUSTER H), OLIGOPEPTIDE-5 (DERMONECTIN P-F)], ULEI DE SEMINȚE DE LIMNANTHES ALBA, ULEI DE PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (MIGDALE DULCI), EXTRACT DE FRUNZE ILEX PARAGUARIENSIS, EXTRACT DE BUTYROSPERMUM PARKII (UNT DE SHEA), EXTRACT DE SEMINȚE DE COFFEA ARABICA (CAFEA), EXTRACT DE FRUNZE DE ALOE BARBADENSIS, STEROLI DE BRASSICA CAMPESTRIS (SEMINȚE DE RAPIȚĂ), EXTRACT DE FRUNZE DE MENTHA ARVENSIS, ULEI DE FRUNZE DE MENTHA ARVENSIS, TOCOFEROL (VITAMINA E), FLOARE DE HIBISCUS SABDARIFFA (SLIMMING FACTOR KARCADE™), SORBITOL, PROPILENGLICOL, BUTILENGLICOL, HIALURONAT DE SODIU, FENOXIETANOL, ULEI DE RICIN HIDROGENAT PEG-40, ALCOOL CETIL, FENIL TRIMETICON, AMINOMETIL PROPANOL, MENTOL, PEG-60 GLICERIDE DIN MIGDALE, GUMĂ XANTAM, ETILHEXILGLICERINĂ, ALANTOINĂ, ULEI DE GLICIN SOIA (BOABE DE SOIA), DISODIUM EDTA, PEG-8, CETIL HIDROXIETIL CELULOZĂ, BENZOAT DE SODIU, SORBAT DE POTASIU, CARBOMER, DEHIDROACETAT DE SODIU, ACID SORBIC, ACID UNDECILENIC.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: