Cod: 94922981608

Clear cell salicylic gel cleanser 177 ml

Disponibil la profesionisti noștri IMAGE SKINCARE!
Ambalaj: 177 ml
Găsiți un profesionist
Descriere

Această soluție pentru curățare spumantă, pe bază de gel salicilic, îndepărtează ușor machiajul și excesul de sebum, în timp ce ridică celulele moarte ale pielii și păstrează pielea catifelată, moale și fără strălucire. Ideal pentru piele cu sebum/predispusă la acnee și adolescenți. Fără parabeni.

Tip de piele

Cu sebum, predispusă la acnee, grad I și II, piele îmbătrânită.

Utilizare

Aplicați și masați timp de 1 minut dimineața și seara pe o piele netedă. Repetați dacă este necesar pentru o exfoliere suplimentară. Deoarece poate să apară uscarea excesiva a pielii, începeți cu o utilizare zilnică, apoi creșteți treptat la două sau trei utilizări zilnice dacă este necesar, sau dacă vă recomandă medicul. Dacă apare o senzație supărătoare de uscăciune, iritare sau exfoliere, reduceți utilizarea la o dată pe zi sau la 2 zile. În cazul în care ieșiți afară, utilizaţi protecţie solară.

Beneficii

Un gel 3-în-1 care curăță, exfoliază și tonifică. Acest gel BHA pentru curățare, spumant, care îndepărtează ușor machiajul și excesul de sebum. Adaugă antioxidanți esenţiali pentru a păstra pielea moale, purificată şi fără strălucire.

Pro tip

Utilizați alternativ cu ORMEDIC balancing facial cleanser pentru a trata pielea acneică.

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE: 2% ACID SALICILIC INGREDIENTE INACTIVE: APĂ, SULFAT DE LAURET DE AMONIU, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLICERINĂ, OLIGOPEPTIDĂ-10, SULFAT DE LAURET DE AMONIU, BUTILEN GLICOL, COCOAMFODIACETAT DISODIU, PROPILENGLICOL, POLISORBAT 20, ULEI DE FRUNZE MELALEUCA ALTERNIFOLIA (ARBORE CEAI), EXTRACT DE FRUNZE DE MELIA AZADIRACHTA, ULEI DE FRUNZE EUCALYPTUS GLOBULUS, ULEI DE FRUNZE MENTHA VIRIDIS (MENTĂ), APĂ DE FRUNZE HAMAMELIS VIRGINIANA (ALUNE), EXTRACT AESCULUS HIPPOCASTANUM (CASTAN), EXTRACT DE FLOARE ARNICA MONTANA, EXTRACT DE FLORI DE CHAMOMILLA RECUTITA (MUȘEȚEL), EXTRACT DE SYRINGA VULGARIS (LILIAC), EXTRACT BOSWELLIA SERRATA, EXTRACT TARÂȚE ORYZA SATIVA (OREZ), HIDROXILPROPIL METILCELULOZĂ, FENOXIETANOL, XYLENESULFONAT DE AMONIU, ALCOOL LAURIL, C12-15 PARETH-10, CAPRILIL GLICOL, HEXILEN GLICOL, POLIQUATERNIUM-10, SULFAT DE AMONIU, ETILHEXILGLICERINĂ, MALTODEXTRINĂ, EXTRACTE DE MIERE, ACID CITRIC, HIDROXID DE SODIU.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: