Cod:

YANA™ Daily Collagen Shots (doză pentru 1 lună) 474 ml

600 Lei
Ambalaj: 474 ml

Descriere

YANATM este o băutură cu colagen zilnică anti-îmbătrânire, care ajută la reconstrucţia şi îmbunătăţirea pielii, sporind producţia de colagen a corpului. YANATM asigură o nouă abordare a îngrijirii pielii, utilizează peptide de colagen bioactive care dovedit clinic: ''ridică'' pielea lăsată, scade adâncimea ridurilor si resetează hidratarea. Băutură revoluţionară a frumuseţii cu concentraţie foarte
ridicată, care ajută pielea să îşi redobândească şi să îşi menţină frumuseţea naturală, tinerească. Incredibil şi unic: cu consumarea zilnică poţi să îţi completezi rutina de frumuseţe şi poţi atinge rezultate remarcabile în timp foarte scurt. YANATM este delicioasă în sine sau amestecată cu un smoothie, ceai sau un mocktail.

Tip de piele

Pentru toate tipurile de piele.

Utilizare

Luaţi zilnic o doză, 15 ml YANA™ pentru o piele radiantă. A se agita înainte de utilizare. Păstraţi în condiţii de refrigerare după desfacere.

Beneficii

YANA™ asigură o nouă abordare a îngrijirii pielii, utilizează peptide de colagen bioactive care dovedit clinic restabileşte elementele pielii care ajută la fermitate, la încetinirea pierderii colagenului, la reducerea ridurilor, la creşterea gradului sănătăţii pielii şi restabileşte hidratarea.

Pro tip

Poate fi folosită o dată sau de două ori pe săptămână pentru acnee sau piele predispusă la acnee sau acnee activă.

Ingrediente

PURIFIED WATER (AQUA), CITRIC ACID, NATURAL FLAVORS, POTASSIUM SORBATE (PRESERVATIVE), SODIUM HEXAMETAPHOSPHATE (PRESERVATIVE), SODIUM BENZOATE (PRESERVATIVE), SUCRALOSE AND BETA CAROTENE (FOR COLOR).