test

DE CE O ÎNGRIJIRE A PIELII
PROFESIONALĂ

 

CREATĂ DE PROFESIONIȘTI PENTRU PROFESIONIȘTI.

Pur și simplu, cunoaștem totul despre piele. Produsele noastre multifuncționale conțin cele mai înalte niveluri de ingrediente active și sunt iubite - și folosite - de profesioniștii din domeniul îngrijirii pielii. Directorul medical al IMAGE Skincare , Dr. Marc Ronert, dezvoltă formule proprii pentru a se asigura că fiecare produs oferă o eficiență superioară și rezultate reale. Unele dintre produsele și tratamentele noastre sunt atât de active, încât pot fi utilizate doar de către profesioniști certificați.
 
IMAGE Skincare este prezentă în peste 52 de țări din întreaga lume. Reprezentăm o abordare multinațională și multiculturală a sănătății pielii, reprezentată de orice nuanță sau tip de piele.  Cu IMAGE Skincare, nicio piele nu este neglijată.

FUNDAȚIA CARE FOR SKIN

Care for Skin este o organizație non-profit înființată cu scopul de a ajuta persoanele care suferă de pierderi cutanate din cauza accidentelor, tumorilor, arsurilor, cicatricilor sau anomaliilor genetice. Scopul nostru este de a reface aspectul feței și al corpului pentru cei care nu-și pot permite astfel de intervenții chirurgicale.
 
Pentru mai multe informații, accesați www.CareForSkin.org.

Weboldalunk sütiket (cookie) használ működése folyamán, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassa Önnek. Detalii Engedélyezem
https://www.imageskincare.com.ro/