Cod:

Iluma intense brightening eye créme- crema contur de ochi

357 Lei
Ambalaj: 15 ml

Descriere

Deschide și iluminează zona delicată a ochilor cu această cremă pentru ochi ultra-hidratantă de lux. Ajută la reducerea semnificativă a semnelor vizibile de îmbătrânire în jurul ochilor, inclusiv umflăturile, cearcănele, ridurile și pielea lăsată. Fitonutrienți, peptide și agenți de iluminare inovatori ajută la restabilirea unui aspect tineresc, vibrant. Ochii arată instantaneu mai fermi, mai luminoși și mai strălucitori. Fără parabeni.

Tip de piele

Cearcăne, umflături, piele ternă, piele lăsată, ochi îmbătrâniți.

Utilizare

Aplicați cu vârful degetului o cantitate de dimensiunea unui bob de mazăre dimineața și seara, pe pleoape superioare și inferioare și în jurul ochilor.

Beneficii

TEHNOLOGIA VECTORIZE® oferă un complex de ingrediente încapsulate iluminatoare care sunt eliberate în decurs de până la 48 de ore pentru un efect intens, de lungă durată. Tehnologia cu celule stem derivate din plante previne îmbătrânirea în timp ce protejează celulele stem proprii ale pielii, iar peptidele puternice reduc ridurile de expresie, reducând aspectul de "laba gâștei".

Pro tip

Amestecați cu I Conceal în special pentru cearcăne.

Ingrediente

APĂ, TRIGLICERIDE CAPRILICE/CAPRICE, HIALURONAT DE SODIU, EXTRACT BELLIS PERENNIS, ASCORBIL GLUCOZIDĂ, DIPEPTIDE-2, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL TRIPEPTIDE-5, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, PALMITOYL DIPEPTIDE-5 DIAMINOBUTIROIL HIDROXITREONINĂ, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, ACID STEARIC, PROTEINĂ DE OREZ HIDROLIZATĂ, EXTRACT CULTURĂ CELULARĂ FRUCT MALUS DOMESTICA, ISONONYL ISONONANOATE, SCUALAN, GLICERINĂ, UNT BUTYROSPERMUM PARKII, PALMITAT DE SUCROZĂ, PROPANDIOL, COLAGEN SOLUBIL, SUPEROXID DISMUTAZĂ, ACID GAMMA POLYGLUMATIC, ZINC PCA, PROTEINĂ DIN GLICINĂ DE SOIA, DARUTOSIDĂ, HESPERIDINMETILCALCONĂ, TETRADECYL AMINOBUTYROYLVALYLAMINOBUTYRIC UREE TRIFLUOROACETAT, EXTRACT OLEA EUROPAEA, EXTRACT DE SCOARŢĂ ALBIZIA JULIBRISSIN, EXTRACT DE SEMINŢE PAULLINIA CUPANA, EXTRACT EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM, EXTRACT CUCUMIS SATIVUS (CASTRAVETE), EXTRACT RĂDĂCINĂ GLYCYRRHIZA GLABRA (LEMN DULCE), ASCORBAT DE TETRAHEXILDECIL, ACETAT DE TOCOFERIL, PALMITAT DE RETINIL, CHRYSIN, LECITINĂ, GILCERIL LINOLEAT, N-HIDROXISUCCINIMIDĂ, BIOZAHARIDĂ GUMĂ-1, STEARAT-20, GUMĂ DE XANTAN, GUMĂ ACACIA SENEGAL, ACRILAT / C10-30 CROSPOLIMER DE ACRILAT ALCHIL, EDTA DISODIC, PROPILENGLICOL, CLORURĂ DE MAGNEZIU, SULFAT DE SODIU DEXTRAN, METABISULFIT DE SODIU, ACID CITRIC, BENZOAT DE SODIU, SORBAT DE POTASIU, FENOXIETANOL, ETILHEXILGLICERINĂ, HIDROXID DE SODIU

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: