Cod: 94922363381

The Max stem cell eye créme with Vectorize Technology-Crema contur ochi cu celule stem Tehnologia Vectorize

307 Lei
Ambalaj: 15 ml

Descriere

Această cremă pentru ochi revoluționară de zi și de noapte conține o concentrație ridicată de factori de creștere derivațe din celule stem din plante care ajută la protejarea celulelor pielii și la prevenirea efectelor vizibile de îmbătrânire cauzate de radicalii liberi. Reduce apariția liniilor fine și a ridurilor și se îmbunătățesc imperfecțiunile pielii. Încetinește procesul de îmbătrânire a celulelor prin tehnologia cu celule stem de struguri, floare de colț și argan. Conţine un amestec de peptide corective pentru un aspect de întinerire al pielii. Fără parabeni.

Tip de piele

Piele îmbătrânită, linii fine, riduri, piele uscată și sensibilă.

Utilizare

Aplicați o cantitate de dimensiunea unui bob de mazăre dimineața și seara pe pleoape. Reaplicați dacă este necesare o hidratare suplimentară.

Beneficii

TEHNOLOGIA VECTORIZE ® oferă un complex de ingrediente încapsulate care sunt eliberate în decurs de până la 48 de ore pentru un efect intens, de lungă durată. Complexul cu celule stem previne îmbătrânirea, protejând în același timp propriile celule stem. Reduce apariția liniilor fine și a ridurilor. Elimină umflătura şi cearcănele din jurul ochilor, reducând iritațiile.

Pro tip

Alternați cu Iluma intense brightening eye creme pentru cel mai bun efect de anti-îmbătrânire și reducere a cearcănelor.

Ingrediente

APĂ, EXTRACT DE CULTURĂ DE CELULE DE FRUCTE MALUS DOMESTICA, EXTRACT DE CELULE DE LEONTOPODIUM ALPINUM MERISTEM, EXTRACT DE CELULE DE GERMENI DE ARGANIA SPINOSA. DIPEPTIDE DIAMINOBUTIROL BENZILAMIDĂ DIACETAT, EXTRACT DE CELULE DE FRUCTE VITIS VINIFERA, PAMITAT DE SUCROZĂ, CETEARIL OLIVAT, ULEI DE MĂSLINE HIDROGENAT, GLICERINĂ, SORBITAN OLIVAT, EXTRACT DE SACCHAROMYCES CEREVISIAE, ACETIL HEXAPEPTIDE-8, EXTRACT DE ECHINACEA ANGUSTIFOLIA, ULEI DE FRUCTE DE OLEA EUROPEA, SUBSTANȚE NESAPONIFICABILE DIN ULEI DE OLEA EUROPEA. EXTRACT DE SCOARȚĂ DE ALBIZIA JULIBRISSIN, TRIGLICERIDE DE ACID CAPRILIC/CAPRIC, EXTRACT DIN FRUNZE DE ALOE BARBADENSIS, BISABOLOL, COPOLIMER ULEO DE BRASSICA CAMPESTRIS/ ALEURITES FORDI OIL, UNT DE BUTYROSPERMUM PARKII, PALMITOYL TRIPEPTIDE-3, ACETIL OCTAPEPTIDE-3. TETRAHEXILDECIL ASCORBAT, HIALURONAT DE SODIU, STEROLI DE GLICINĂ DE SOIA, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITPOYL OLIGOPEPTIDE, CRISINĂ, DIPEPDITE-2, N-HIDROXISUCCINIMIDĂ, EXTRACT DE ALGE, HESPERIDINĂ METIL CALCONĂ, ACID LINOLEIC, ACETAT TOCOFERIL, TOCOFEROL, ALANTOINĂ, SUFLONAT POLISTIRENĂ DE SODIU, HIDROXIPROPIL, CICLODERXTRIN, CARBOMER, DARUDOSIDE, FOSFOLIPIDE, GLCERIL LINOLEAT, PULULAN, IZOMALȚ, STEARETH-20, ACID CITRIC, GUMĂ XANTAM, GUMĂ DE ACACIA SENEGAL, BENZOAT DE SODIU, SORBAT DE POTASIU, TRIETANOLAMINA, CAPRILIL GLICOL, PROPILENGLICOL, FENOXIETANOL, ETILHEXILGLICERINĂ

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: