Cod: 117-LASH 975

I BEAUTY brow and lash enhancement serum-Ser regenerare gene si sprancene

276 RON
Ambalaj: 4 ml

Descriere

Îmbunătățește aspectul genelor și sprâncenelor, în timp ce datorită formulei potentate cu peptide, regenerează și susține foliculii pilosi. Aspectul unor gene mai pline, mai lungi și al unor sprâncene mai sănătoase se dobândește utilizând produsul, îmbunătățind în același timp în mod dramatic textura și aspectul juvenal. Fără parabeni și prostaglandine.

Tip de piele

Gene și sprâncene subțiri, scurte, fragile și rare.

Utilizare

Aplicați de 2 ori pe sprâncenele curate și demachiate și la baza liniei genelor superioare. Dacă aveți senzația de iritație sau umflare, suspendați aplicarea.

Beneficii

Noua formula intensificată, promovează creșterea și durata de viață a sprâncenelor și a genelor subțiri și scurte, ajutând în același timp la prevenirea ruperii și a pierderii părului.

Pro tip

Utilizați pe zonele subțiri ale sprâncenelor pentru îmbunătățirea foliculilor.

Uz zilnic

Aplikujte dvakrát denne na čisté obočie a viečko tesne pri hornej línii rias. Prerušte používanie, ak dôjde k začervenaniu, podráždeniu alebo opuchom.

Ingrediente

APĂ, EXTRACT DE FRUCT DE MALUS DOMESTICA, BIOTINAOYL TRIPEPTIDE-1, ACID ASCORBIC, HIALURONAT DE SODIU, ACETAT TOCOFERIL, EXTRACT DE GLYCYRRHIZA GLABRA, APIGENIN, ACID OLEANOLIC, FENOXIETANOL, PANTENOL, PENTENIL ETIL ETERIC, TRIETANOLAMINA, ACRILAȚI / C10-30, ACIL ACRILAT CROSPOLIMER, ALANTOINĂ, ETILHEXILGLICERINĂ, BUTILENGLICOL, PROPILENGLICOL, PPG-26-BUTET-26, PEG-40 ULEI DE RICIN HIDROGENAT, LECITINĂ, GUMĂ XANTAM.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: