INGREDIENTE ȘI TEHNOLOGIE 

IMAGE Skincare produce în mod constant cele mai recente tehnologii anti-îmbătrânire, de echilibrare, hidratare și iluminare pentru
a-și continua misiunea de a ajuta lumea să îmbătrânească mai târziu prin conceptul Age Later™

VECTORIZE TECHNOLOGY™

Un sistem revoluționar cu eliberare treptată care prelungește eficacitatea ingredientelor active. Disponibil exclusiv în produsele IMAGE Skincare .

C.P.N.™ SYSTEM

Corectează. Protejează. Hrănește. Pentru a combate semnele de îmbătrânire, un regim echilibrat și eficient de îngrijire a pielii este esențial. 

PLANT STEM CELL
TECHNOLOGY™

Celulele stem protejează longevitatea și vitalitatea pielii, promovează regenerarea, întârzie îmbătrânirea biologică a celulelor esențiale ale pielii și ajută la menținerea unui aspect tineresc.

BV-OSC

BV-OSC este o formă solubilă în ulei a vitaminei C, care este un ingredient extrem eficient, testat pentru a avea o eficacitate și o stabilitate mai mare decât alte forme ale Vitaminei C

PEPTIDE

Folosim o varietate de peptide cu efecte cum ar fi regenerarea colagenului și a elastinei, creșterea producției de acid hialuronic, reducerea adâncimii ridurilor și chiar și o peptidă asemănătoare cu Botox-ul care relaxează ridurile faciale.

RETINOL

Retinolul, un derivat al vitaminei A, este considerat ca fiind cel mai eficient ingredient anti-îmbătrânire disponibil în prezent pe piață.

GRANACTIVE ACNE

O combinație de substanțe botanice și peptide anti-microbiene, care oferă o abordare delicată pentru tratarea simptomelor acneei. 

Acizi AHA/BHA

Beneficiați de utilizarea zilnică a produselor pe bază de Acid Alfa Hidroxi sau Acid Beta Hidroxi.

ANTIOXIDANȚI

Acționează prin reducerea formării melaninei, pigmentul pielii care îi conferă culoarea.

HYDROCHINONA

Acționează prin reducerea formării melaninei, pigmentul pielii care îi conferă culoarea.

AGENȚI DE ILUMINARE

Produsele noastre ajută la reducerea petelor pigmentare și a petelor cauzate de vârstă, îmbunătățind în același timp și sănătatea pielii.

ENZIME

Enzimele digeră și elimină celulele moarte și superficiale ale pielii, dezvăluind o piele mai fina, mai curată și mai tânără.

VECTORIZE TECHNOLOGY™

Vectorize Technology™ este un sistem revoluționar de transmitere a ingredientelor active, disponibil doar în produsele Image Skincare.  Până la 100 de straturi de ingrediente active, cum ar fi celule stem și peptide sunt încapsulate în sfere. Aceste sfere eliberează treptat strat după strat, oferind produselor noastre capacitatea de a oferi rezultate de neegalat.  
 
Vectorize Technology™ exclusiv prin IMAGE Skincare.