Cod:

Vital C Hydrating Overnight Masque - Masca Hidratanta de Noapte 57 g

301 Lei
Ambalaj: 57 g

Descriere

Acest tratament de noapte are un complex triplu de minerale ce oferă energie și revitalizează tenul. Textura sa gelatinoasă livrează apă în piele și împiedică pierderea nutrienților importanți în timp ce tu dormi. Extractul de alge verzi-albastre, o alternativă naturală a retinoidului, ajută pielea să devină mai netedă și diminuează aspectul ridurilor. Hematitul și malahitul asigură strălucire unică pentru tenul afectat de stres. Dimineața pielea ta va fi intens hidratată și va radia. Formulat de către medici.

Tip de piele

Piele uscată sau deshidratată, piele sensibilă, piele iritată, piele matură.

Utilizare

Seara se aplică un strat gros și uniform pe pielea curățată și se lasă peste noapte. Se clătește cu apă călduță dimineața. Se folosește de 2-3 ori pe săptămână sau conform necesităților.

Beneficii

Tratament de noapte ce netezește și hrănește pielea în timpul somnului. Oferă o explozie de energie și hidratare reconfortantă după trezire. Crește vitalitatea și strălucirea tenului.

Pro tip

Se amestecă cu VITAL C hydrating A C E serum (serul A C E hidratant din gama VITAL C) înainte de a se aplica pe piele pentru a amplifica adițional hidratarea acesteia.

Ingrediente

Extract de alge verzi-albastre, Complex activ de minerale: zinc, magneziu, cupru, Hematit, Malahit, Ulei de coajă de portocală (Citru aurantium dulcis), Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopherol (vitamina E), Acid hialuronic

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: