Cod:

NEW Vital C Hydrating Facial Mist

194 Lei
Ambalaj: 68 ml

Descriere

Acest spray revitalizant pentru folosire zilnică apără tenul împotriva efectelor dăunătoare ale factorilor de mediu datorită vitaminei C antioxidante și submicroparticulelor de aur. Un pulverizator extrem de ușor, de mici dimensiuni, ce revigorează și împrospătează pielea, în timp ce oferă o explozie de hidratare ori de câte ori este folosit.

Tip de piele

Toate tipurile de piele.

Utilizare

Se pulverizează de la o distanță de 20-25 cm pe toată fața, evitând contactul cu ochii. Se utilizează înainte sau după regimul de îngrijire a tenului pentru extra hidratare sau pe parcursul unei zilei pentru a oferi energie pielii.

Beneficii

Acest pulverizator compact, care încape în orice geantă, formează un scut ocrotitor împotriva factorilor de mediu dăunători. Îmbogățit cu vitamina C stabilizată și submicroparticule de aur pentru protecție supremă cu antioxidanți. Extractul natural derivat din fibră de trestie de zahăr (bagasse) potolește tenul și creează un finish mătăsos, uniform. Parfumul energizant și natural de citrice revitalizează și reîncarcă pielea prin fiecare aplicare.

Pro tip

După fiecare aplicare de I CONCEAL, se pulverizează produsul de 2-3 ori pentru un aspect strălucitor și luxuriant.

Ingrediente

Acid ascorbic, gold, glutation: Un amestec de ingrediente ce protejează tenul de efectele vizibile ale factorilor de mediu. Extract din trestie de zahăr: Derivat din fibră de trestie de zahăr (bagasse), amplifică nivelul de hidratare a pielii. Algin hidrolizat: Un extract de alge marine, care asigură o peliculă ocrotitoare în fața poluării și factorilor de mediu. AQUA/WATER/EAU, 1,2-HEXANEDIOL, ACRYLATES/OCTYLACRYLAMIDE COPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, POLYSORBATE 20, AMINOMETHYL PROPANOL, GLYCERIN, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, LIMONENE, CAPRYLYL GLYCOL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HYDROLYZED ALGIN, PHENOXYETHANOL, SORBITOL, PROPANEDIOL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, SYMPHYTUM OFFICINALE RHIZOME/ROOT EXTRACT, XANTHAN GUM, LINALOOL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, ASCORBIC ACID, GOLD, GLUTATHIONE.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: