Cod:

Iluma intense brightening serum -Ser intens iluminator

266 Lei
Ambalaj: 30 ml

Descriere

Un ser uşor, fără ulei, care se adresează decolorării și roșeței pielii. Un amestec de iluminatoare botanice, vitamina C și extract de seminţe de struguri care ajută ușor la reducerea inflamaţiei, promovând un ten curat și proaspăt. Calmează perfect pielea după tratamente de piele, laser și epilare cu ceară. Ideal pentru toate tipurile de piele TEHNOLOGIA VECTORIZE® oferă un complex de ingrediente încapsulate care sunt eliberate în decurs de până la 48 de ore pentru un efect intens, de lungă durată. Fără parabeni. 100% fără hidrochinonă.

Tip de piele

Piele cu roșeaţă, deteriorată de soare, iritată, post-exfoliere, sensibilă

Utilizare

Aplicași dimineașa și seara pe o piele curățată.

Beneficii

Un amestec de iluminatoare botanice, vitamina C și extract de seminţe de struguri care ajută ușor la reducerea iritației, promovând un ten curat și proaspăt. Calmează perfect pielea după tratamente de piele,laser și epilare cu ceară.

Pro tip

Poate fi combinat cu I Conceal pentru o calmare suplimentară şi beneficii de calmare a pielii predispuse la roșeață.

Ingrediente

APĂ, EXTRACT COAJĂ DE CITRICE UNSHIU, EXTRACT DE FRUNZE MELIA AZADIRACHTA, EXTRACT ARTEMISIA VULGARIS, EXTRACT MORUS ALBA, EXTRACT ECHINACEA PURPUREA, EXTRACT DE FRUNZE ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI, MAGNEZIU ASCORBIL FOSFAT, EXTRACT DE FRUCTE PHYLLANTHUS EMBLICA, EXTRACT RUMEX OCCIDENTALIS, EXTRACT DE LAMINARIA DIGITATA, ARBUTIN, ACID ASCORBIC, EXTRACT CHLORELLA VULGARIS , EXTRACT DE FRUNZE DE CAMELLIA SINENSIS, HEXILRESORCINOL, EXTRACT CORALLINA OFFICINALIS, GLICERINĂ, SULFONATE POLISTIREN DE SODIU, PROPILENGLICOL, SODIU ASCORBIL FOSFAT, FENOXIETANOL, EXTRACT CENTELLA ASIATICA , POLISORBAT 20, GUMĂ DE XANTHAN, BENZOAT DE SODIU, DIPOTASIU GLYCYRRHIZATE, EDTA DISODIC, ETILHEXILGLICERINĂ, PEG-12 GLICERIL DIMIRISTAT, METABISULFIT DE SODIU, SORBAT DE POTASIU, EXTRACT FLOARE ANTHEMIS NOBILIS, EXTRACT SALIX ALBA, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ PUERARIA LOBATA, EXTRACT DE RADACINA GLYCYRRHIZA GLABRA.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: