Cod:

I BEAUTY - I PRIME flawless blur gel NOU

230 Lei
Ambalaj: 30 ml

Descriere

Acest gel translucid formulat cu ingrediente botanice creează un strat excelent pentru aplicarea machiajului. Textura sa mătăsoasă estompează imperfecțiunile în timp ce netezește aspectul liniilor fine, al ridurilor, al problemelor de piele și al semnelor vizibile de vârstă. Oferă tenului un voal fin de antioxidanți puternici, celule stem derivate din plante și substanțe vegetale pentru o piele sănătoasă și revitalizată. Fără parabeni.

Tip de piele

Toate tipurile de piele

Utilizare

Se aplică pe pielea curățată și hidratată în prealabil. Se poate folosi de unul singur sau sub fondul de ten I CONCEAL flawless foundation SPF 30.

Beneficii

Pregătește tenul pentru aplicarea de durată și fără cusur a machiajului; diminuează aspectul liniilor fine, ridurilor, imperfecțiunilor și culorii neuniforme; livrează ingredientele vegetale pentru o piele sănătoasă și radiantă; hidratează și revitalizează tenul uscat, tern.

Pro tip

Utilizați înainte de fotografii pentru a vă pregăti pielea pentru un selfie perfect!

Ingrediente

Microsfere cu colagen marin cu efect de umplere Revitalizează pielea uscată, ternă și o ajută să închidă umezeala în straturile sale Amestec eficient de celule stem derivate din plante și substanțe botanice Extracte vegetale pline cu antioxidanți pentru un ten cu aspect sănătos DIMETICONĂ / BIS-IZOBUTIL PPG-20 CROSPOLIMER, IZODODECAN, ALCOOL DENAT, NEOPENTIL GLICOL DIETIL HEXANOAT, FENIL TRIMETICON, PROPILENGLICOL DICAPRILAT / DICAPRAT, TRIGLICERIDE DE ACID CAPRILIC/CAPRIC, CAPRILIL METICONĂ, PEG-8 DIMETICONĂ, PENTAERITRITIL TETRAISOSTEARAT, TETRAHEXILDECIL ASCORBAT, BUTILENGLICOL, EXTRACT DE SCOARȚĂ DE MORUS ALBA, EXTRACT DE FRUCT DE MALUS DOMESTICA, ULEI DE COAJĂ DE CITRUS AURANTIUM DULCIS (PORTOCALĂ), NEOPENTIL GLICOL, ULEI HIDROGENAT DE BOABE DE SOIA. PEG-10 GLICERIDE DE FLAOREA SOARELUI, ACETAT TOCOFERIL, SILICA-DIMETIL SILILAT, PENTILEN GLICOL, CONDROITINA, SULFAT DE SODIU ȘI APĂ (APĂ), GLICERINĂ, ISOMALT, ATELOCOLAGEN, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE GLYCYRRHIZA GLABRA (LEMN DULCE), FENOXIETANOL, GUMĂ XANTAM, LECITINĂ, EXTRACT DE RĂDĂCINĂ DE SYMPHYTUM OFFICINALE, BENZOAT DE SODIU, FOSFOLIPIDE

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: