Cod: 94922981660

Clear cell salicylic clarifying pads 60 dischete

Disponibil la profesionisti noștri IMAGE SKINCARE!
Ambalaj: 60 dischete
Găsiți un profesionist
Descriere

Dischete cu acid salicilic/glicolic care îndepărtează eficient impuritățile și excesul de ulei. Îndepărtează porii adânci blocați și foliculii pentru a lăsa pielea proaspătă și curată. Un amestec de antioxidanți și ingrediente calmante reduce petele acneice. Excelent pentru curățarea pe drum și după activități fizice. Exfoliere eficientă la domiciliu. Fără parabeni.

Tip de piele

Cu sebum, predispusă la acnee, acnee grad I și II, pielea adolescenților.

Utilizare

Scoateți o dischetă și aplicați prin frecare delicată pe toată fața sau zonele afectate. Dacă ieșiți afară, utilizați protecţie solară cu un spectru larg UVA/UVB ca PREVENTION+. Deoarece poate să apară uscarea excesivă a pielii, începeți cu o utilizare zilnică, apoi creșteți treptat la două sau trei utilizări zilnice dacă este necesar, sau cum vă recomandă medicul. Dacă apare o senzație supărătoare de uscăciune, iritare sau exfoliere, reduceți utilizarea la o dată pe zi sau la 2 zile.

Beneficii

Amestecul AHA/BHA elimină delicat uleiul în exces de la suprafață și bacteriile, în timp ce reduce producția de ulei. Excelent după activități fizice și pentru reducerea firelor de păr crescute sub piele.

Pro tip

Curățarea perfectă pe drum. Excelent pentru adolescenți și după activități fizice. Excelent pentru a trata și fire de păr crescute sub piele.

Ingrediente

INGREDIENTE ACTIVE: ACID SALICILIC 2%. INGREDIENTE INACTIVE: APĂ, GLICERINĂ, OLIGOPEPTIDĂ-10, APĂ DE FRUNZE HAMAMELIS VIRGINIANA (ALUNE), EXTRACT BOSWELLIA SERRATA, ACID GLICOLIC, ULEI DE FRUNZE MENTHA VIRIDIS (MENTĂ), ULEI DE FRUNZE EUCALYPTUS GLOBULUS, ULEI DE FRUNZE MELALEUCA ALTERNIFOLIA (ARBORE CEAI), POLISORBAT 20, EXTRACT AESCULUS HIPPOCASTANUM (CASTAN), EXTRACT DE FLOARE ARNICA MONTANA, EXTRACT FRUNZĂ CAMELLIA OLEIFERA, EXTRACT DE FLORI CHAMOMILLA RECUTITA (MUȘEȚEL), POLISORBAT 80, EXTRACT DE FRUNZE MELIA AZADIRACHTA, MALTODEXTRINĂ, EXTRACT CULTURĂ CELULARĂ FRUCT MALUS DOMESTICA, EXTRACT DE SYRINGA VULGARIS (LILIAC), GUMĂ DE XANTAN, EXTRACT DE MIERE, EXTRACT TARÂȚE ORYZA SATIVA (OREZ), PROPILENGLICOL, FENOXIETANOL.

RECOMANDĂM URMĂTOARELE: